fo023278: Steenkoolmijnen, Acties - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een betoging van mijnwerkers in de straten van Brussel n.a.v. de sluiting en reconversie van de Limburgse steenkoolmijnen. Ze worden opgewacht door de oproerpolitie. Brussel, 19 juni 1989. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"