Continuïteit en discontinuïteit in de socialistische propagandatechnieken : de casus Gent (1890-1894, 1922-1925, 1933-1936, 1950) - Marechal, Evert (Gent: E. Marechal, 1986)
"Licentiaatsverhandeling RUG"