af006942: Nationalisme is geen misdaad, racisme en fascisme des te meer - Vlaanderen tegen Racisme; Vandommele, Joost (1991)
"Affiche uitgegeven in (1991) door Vlaanderen tegen Racisme met als trefwoord anti-fascisme. Tekening: een gestileerde leeuw. Tekst: Nationalisme is geen misdaad, racisme en fascisme des te meer! SAMENWERKINGSVERBAND VLAANDEREN TEGEN RACISME - V.U. J. VANDOMMELE, SINT-DANIELSTRAAT 20, 9050 LEDEBERG. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"