af017200: Samen strijden voor Renault Vilvoorde - SP-afdeling Vilvoorde; Bonte, Hans
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Socialistische Partij (SP) Vilvoorde voor solidariteit met de werknemers van autofabrikant Renault. Tekst: SAMEN STRIJDEN VOOR RENAULT VILVOORDE. SP WERK, WERK EN NOG EENS WERK! VERANTW. UITGEVER: HANS BONTE, MECHELSESTRAAT 8A - 1800 VILVOORDE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"