af006915: Sluit aan bij de centrale der kleding - Drukkerij Excelsior; Centrale der Kleding en Aanverwante Vakken van België (CKAVB)
"Affiche uitgegeven door Centrale der Kleding en Aanverwante Vakken van België (CKAVB) voor ledenwerving. Tekst: Kameraden... laat u niet langer onderdrukken sluit aan bij de Centrale der Kleding. Zij verdedigt het best uw belangen! A.B.V.V. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"