fo007242: Familiefoto met Lenin (1879)
"Zwart-witfoto van Lenin als kind (rechts zittend) met zijn familie, 1979. Postkaart. Opschrift achteraan: Lenin as a pupil of a Gymnasium among his family. Simbirsk, 1879. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"