af008488: Leve het socialisme! - MLB; Rode Jeugd; Eligius, Marie-Rose (1996)
"Affiche uitgegeven in 1996 door de Marxistisch-Leninistische Beweging (MLB) en de Rode Jeugd voor het socialisme. Afbeelding: portretfoto in zwart-wit van Ernesto Che Guevara. Tekst: Het leven bestaat uit strijd, de toekomst is aan ons! (Che Guevara) LEVE HET SOCIALISME! MLB. RODE JEUGD. Studenten- en jongerenorganisaties van de Partij Van De Arbeid. Contacteer ons: 02/513 77 60. Verantw. Uitg.: M.-R. Eligius, Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"