Lakota Stichting : nieuwsbrief (Nieuwegein: Lakota Stichting, 1990)
"Het uitgeven van het blad TAKINI door de Lakota Treaty Council liep vertraging op, deze nieuwsbrief is een tijdelijke oplossing om de donateurs op de hoogte te houden van gebeurtenissen in Lakota en Nederland"