af007225: 1 Mai/Mei. Fête internationale des travailleurs/Internationaal feest der arbeiders - Wolsztajn, Willy; ABVV Jeugddienst; Hutchinson, Alain
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1973 door de ABVV Jeugddienst Brussel-Halle-Vilvoorde voor de Dag van de Arbeid. Tekst: 1 Mai/Mei. Fête internationale des travailleurs/Internationaal feest der arbeiders. À l'initiative des Jeunesses Syndicales FGTB (régionale Bruxelles-Hal-Vilvorde) avec la collaboration de plusieurs organisations progressistes belges et étrangères/Op initiatief der Sindikale Jeugd ABVV (gewestelijke Brussel-Halle-Vilvoorde) met de medewerking van verschillende Belgische en vreemde progressistische organisaties. Orchestre/Orkest Bill Ellis and the Outsiders et des attractions internationales/en internationale attrakties. Salle/Zaal Aurore 722 Chaussée de Mons/Bergensesteenweg Anderlecht à partir de/vanaf 18 heures/uur. Entrée/Ingang 30 F. Ed. resp./Ver. uitg. A. Hutchinson 12, v. F. Verdonckstr. 1140 Bxl. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"