Ongelijkheid en armoede onder de kleine rubberplanters in Maleisië = inequality and poverty among rubber smallholders in Malasya (Gent, 1982)
"Abu Asmara bin Haji Mohammed BMLIKDoctoraalscriptie Rijksuniversiteit Gent, Doctor in de Landbouwkundige Wetenschappen. Fotocopie."