te001075: Emile Vandervelde - Van Rysselberghe, Théo
"Ingelijste tekening in zwart, grijs en bruin krijt op bruin papier met het portret van Emile Vandervelde. Rechtsboven staat het monogram van Théo Van Rysselberghe en het jaartal 1901. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"