fo035288: Agalev/Groen - Demol, Pierre
"Zwart-witfoto van Mieke Vogels en Wilfried Bervoets in gesprek tijdens het politiek congres van Agalev te De Haan op 27 juni 1992. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"