fo005457: Portret van Edward Claessens
"Zwart-witfoto van Edward Claessens, senator, gemeenteraadslid, gewezen burgemeester, provincieraadslid, vakbondsleider. In Memoriam. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"