sch000166: Appelbloesem - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van bloeiende appelbloesem voor een rode zonneschijf. Rechtsonder getekend DL, en datum april 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"