af004438: Hed'al Uwe Nieuwe Vuilbak Madam? - Hussein; Minardschouwburg
"Affiche uitgegeven in 1955 door de Minardschouwburg voor de toneelvoorstelling Hedde uw nieuwe vuilbak al?. Tekst: Minardschouwburg - Gent. Telefoon 25.18.73. Locatiebureel open alle dagen van 10.30 u. tot 12.30 u. Hed'al Uwe Nieuwe Vuilbak Madam? Dolle Gentse klucht in 3 bedrijven van en met Romain Deconinck. Speelkalender november 1955 te 17 u. dinsdag 1 november (Allerheiligen), zondag 6 november, vrijdag 11 november (Wapenstilstand), zondag 13 november; te 20 u. dinsdag 1 november (Allerheiligen), donderdag 3 november, zaterdag 5 november, zondag 6 november, maandag 7 november, donderdag 10 november, vrijdag 11 november (Wapenstilstand), zaterdag 12 november, zondag 13 november, maandag 14 november (laatste verton.). De schlagers van de dag: Tararatsoem en 't Is niets. Eerste vertoning op dinsdag 1 november te 17 u. Affichekaart Minardschouwburg - Gent geldig op maan- en donderdagen. Hed'al Uwe Nieuwe Vuilbak? Hussein gebroeders - Zwijnaardse steenweg, 2. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"