af015425: Ie Zaventemse nacht voor De Morgen - Moeraert, Jacques; Vanlangendonck, Nellle; Zaventem voor De Morgen; Vanlangendonck, Nellle
"Affiche van Jacques Moeraert (Zak) en Nellle Vanlangendonck uitgegeven in 1987 door Zaventem voor De Morgen voor een benefiet ten voordele van de krant. Afbeelding: cartoon van een ventje met tekstballon; detailfoto van de cover van De Morgen jaargang 8 nr. 275. Tekst: Ie ZAVENTEMSE NACHT VOOR DE MORGEN. BENEFIET ZATERDAG 12 DECEMBER '87. Met de LSP BAND + BEA VAN DER MAAT. • Interview redaktielid 'De Morgen' • Trekking van 15 abonnementen met 1000,- fr. korting. Presentatie: Kris Jonckers (BRT). vanaf 21 u in DE VILLA Diegemstraat 37 - 720.88.00. Voorverkoop: 200,- fr. (uitsluitend in Oxfam Wereldwinkel Zaventem Stationstraat 87 - open alle dagen 10-12 + woe., vr. en za. ook van 14-16 u.) kassa: 250,- fr. Organisatie: komitee 'ZAVENTEM voor DE MORGEN'. vormgeving: nellle. vrij van zegel, art. 198 § 7. Verantw. uitgever: Zaventem voor De Morgen, Nellle, Vanlangendonck, Spoorwegstraat 15, 1930 Zaventem, tel. 720.55.43. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"