fo026932: Henri Lemaire - Schellens, Edward
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van Henri Lemaire (midden) en prins Albert tijdens de uitreiking van de Prijs Joseph Lemaire. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"