af002036: Vrede Gent organiseert: De Koerden, het vergeten volk - Vrede; De Mulder, Adolf
"Affiche uitgegeven in 1991 door Vrede Gent voor de voordracht “De Koerden, het vergeten volk”. Tekst: Vrede Gent organiseert op dinsdag 23 april 1991: De Koerden, het vergeten volk met Ferho M. Derwes (Koerdisch Instituut Brussel) in het KUC, Kortrijksepoortstraat 254 Gent. Aanvang 20 u. Deelname in de kosten 40 fr. Org. Vrede Gent i.s.m. KUC. V.u. A. De Mulder, Nekkersputstraat 106, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"