mb000282: Getuigenissen Deurne - Vander Wildt, Rob; D'Hulster; Moreels; Jacobs, Jozef; Hellemans; Vermeiren; De Mereleere (Help, ik woon in een monument : vijf volkswijken in Deurne in beeld)
"Interview met D'Hulster, Mevr. Moreels, Jozef Jacobs, Hellemans, Mevr. Vermeiren en De Mereleere. Het interview werd afgenomen in het kader van het project getiteld Ik woon in een monument."