fo013632: Home Flor Mielants in Kapellen
"Zwart-witfoto van de schoolkolonie Home Flor Mielants in de Kalmthoutsesteenweg in Kapellen. Zicht op de voorgevel met park. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"