pr001134: Sportplein Vooruit Dendermonde - Bastien, Alfred (1922)
"Prent in kleur uitgegeven ter herinnering aan de inhuldiging van het Sportplein Vooruit, Sint-Gillis-bij-dendermonde, op 3 september 1922. Onderaan getekend: A.Bastien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"