af004127: Pierke Pierlala... in 't Schoolke van Toens. Nieuwjoarskoenfeeransse - Drukkerij Schelstraete; 't Spelleke van Drei Kluite; Neirynck, Freek
"Affiche van Leo De Budt (Buth) uitgegeven in 2005 door ’t Spelleke van Drei Kluite voor hun oudejaarsconference. Tekst: ’t Spelleke van 3 Kluite. Pierke Pierlala... in 't Schoolke van Toens. Nieuwjoarskoenfeeransse. 15, 16, 17, 18, 19, 21, 22 en 27 zjanuwoare ten achten, zoendag 16 uuk ten dreije in de School van Toen, Klein Raamhof 8. Reezervoasse: Free Time, Kammerstroate 19 - Gent 09/233 77 88. V.U. Freek Neirynck, Bomastraat 47, 9000 Gent. Druk. Schelstraete, Grensstraat 140 – 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"