af016279: Savooifeesten Ninove 1979. 50 jaar wijkkermis Savooistr. - Niepersveld - De Decker, Rufijn; Werkgroep Savooifeesten; Wijkkomitee Savooistraat-Niepersveld; De Decker, Rufijn
"Affiche van Rufijn De Decker uitgegeven in 1979 door de Werkgroep Savooifeesten Ninove en het Wijkkomitee Savooistraat - Niepersveld Ninove voor de Savooifeesten. Afbeelding: mensen tijdens de Savooifeesten. Tekst: SAVOOIFEESTEN NINOVE 1979. 50 JAAR WIJKKERMIS SAVOOISTR. - NIEPERSVELD. PROGRAMMA 17 TOT 26 AUGUSTUS. • Eerste 4 dagen: smulkramen, infostands, kermisspelen, enz. • Organisatie: Werkgroep Savooifeesten en Wijkkomitee Savooistraat - Niepersveld. • Medewerking: J.K. Tien-Twen, Bestuur vr. Jeugdvorming, Jongsocialisten Ninove, Best. Intern. Cult. Betrekkingen, Frans Masereelfonds, 't Ziëpzop, Ninoofs Progressief Front. VRIJD. 17 AUG. 18u. Soc. Muziekkorps DE VOORWACHT. 20u. Officiële Opening. • MARCELLO STROMBOLI • L'EXPRESS CAJUN • THE BIG JAM • ROBERTO & HIS ROCKERS. 24u. DINETTE in de koeterook. ZATERD. 18 AUG. 13.30 Valiezenkoers voor kinderen met clown LEO 1 en VOLJEIR, inschr. 't keelgat. 14u. Kaatsing aan kafee madelong. 16u. Volksspelen op het plein. 18u. • VRIJ PODIUM • LODE DE CEUSTER • VOLJEIR • DE KOMMENISTE • BIG BILL & BAND. 24u. KATASTROOF in de koeterook. ZOND. 19 AUG. 10u. Bakschieting op de fiets, inschr. madelon. 14u. Bolling op wilde banen, inschr. koeterook. 15u. Kinderspelen op 't plein. 18u. • VRIJ PODIUM • DULLE GRIET • JOHN SHILLITO & HIS MARDI GRAS (G.B.) • HUMDRUM • FRUIT (NED.). 24u. BERRIE JACOBS en zijn Blanke Broeders + WALDO (goochelaar) in 't keelgat. MAAND. 20 AUG. 14u. Mikbolling voor vrouwen aan de koeterook. 18.30 Bolling voor mannen en vrouwen, inschr. madelon. 19u. • STAMPEN EN DAGEN • LIEKESWEDSTRIJD inschrijving tot 20u. 23u. VOLJEIR en de overlevenden in 't keelgat. DINSD. 21 AUG. 19u. GEZELLIG SAMENZIJN voor de derde leeftijd met VOLJEIR in 't keelgat. WOENSD. 22 AUG. 14.30 WIELERWEDSTRIJD voor JUNIORES B.W.B. DONDERD. 23 AUG. 19u. Eerste grote ZEEPKISTENKOERS v.d. jeugd. start: dwarsstraat. VRIJD. 24 AUG. 19u. Savooi-eetmaal voor het wijkkomitee en alle medewerkers in de koeterook. ZATERD. 25 AUG. 10u. Internationaal Voetbaltornooi V.K. Koeterook, terrein D'herde. 14u. Volleybal Tien-Twen - Koeterook. 15u. Fietsanimatie vr. d. jeugd (H.J.). 19u. VALIEZENKOERS vr. iedereen inschr. madelon. 20u. — Internat. Verbroederings T.D. d.j. progr. sound. in 't keelgat — Volley Fuif, d.j. jan en taaf in de koeterook. ZOND. 26 AUG. 10u. 2° deel Internationaal Voetbaltornooi V.K. Koeterook, terrein D'herde. 14u. — Originele VOLKSSPELEN — POTPOURRIE aan de wijkkafees. — Fanfare ST. CICILIA (Meerbeke). ver. uitg.: rufijn de decker, zuidstraat 41 ninove. tel. 054/33 96 86. vrij van zegel: kultureel doel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"