af007277: Steunfuif homo- en lesbiennepers - HELP; Anderzijds; Elsen, Casimir (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door de Homo- en Lesbiennepers (HELP) voor een fuif. Afbeelding: afdruk van een bladzijde uit een tijdschrift. Tekst: HELP STEUNFUIF HOMO- EN LESBIENNEPERS ZATERDAG 13 JUNI ~ 22 UUR ALGEMENE INKOM 100 VOORVERKOOP 80 WERKENDE LEDEN H.E.L.P. GRATIS NIET-WERKENDE LEDEN -30% ZAAL PARADOX WAALSE KAAI 25 ANTWERPEN ANDERZIJDS TE KOOP BIJ DE DAGBLADHANDEL, STATIONSKIOSKEN, BARS & DE BETERE BOEKHANDEL 2MAANDELIJKS BLAD VOOR HOMO'S & LESBIENNES * SLECHTS 25 FR. * HOMO- EN LESBIENNEPERS V.Z.W. Nachtegaalstraat 33 ° 2008 ANTWERPEN ° TEL.: 03/216 16 30 ° Rekeningnr.: 001-1669634-49. V.U. Casimir Elsen, Langstraat 27, Montenaken-Gingelom. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"