fo018065: Hendrik de Man
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man in internationaal gezelschap, vlnr: Hendrik de Man, Stauning (Denemarken), Emile Vandervelde, Vidnes (Noorwegen), Branting (Zweden), Louis de Brouckère, Buen (Noorwegen). Kristiania (Kopenhagen) 2 juli 1917. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"