fo034478: Arbeidsmigranten - Arbeidersfotografen
"Zwart-witfoto genomen tijdens de betoging tegen artikel 18-bis van de regering Martens-Gol. Deze betoging ging samen met de actie Hongeren tegen Martens-Gol te Hasselt in april 1984. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"