Nachtzang [Bladmuziek] : vierstemmig mannenkoor - Broeckx, Jan; Van Rooy, H. (Antwerpen: Phalesius, 1929)
"Gedicht van H. Van Rooy ; Muziek van Jan Broeckx Bibliotheek Camille HuysmansPartijen voor : 1ste en 2de Tenor, 1ste en 2de Bas"