te001440: Politieke karikatuur, wetgevende verkiezingen 1946 - F.W.
"Gewassen tekening met de afbeelding van een politieke karitatuur naar aanleiding van de wetgevende verkiezingen in 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"