af004793: Duidelijkheid over de pil - Goff; Federatie Centra voor Geboortenregeling en Seksuele Opvoeding
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Federatie CGSO voor lezingen over de pil. Tekst: Duidelijkheid over de pil, zaterdag 28 mei, R.U.G. Blandijnberg 2, Gent. Programma: 9.30-10.00: Verwelkoming - inschrijving - koffie; 10.00-10.10: Opening en situering. Filip Dockx, voorzitter van de Federatie CGSO; 10.10-10.40: Pilgebruik in Vlaanderen. Roderik Debusschere, socioloog, medewerker Centrum voor Bevolkings- en Gezinsstudieën - Brussel; 10.40-11.15: Maatschappelijke teloorgang en opmars van de pil. Evert Ketting, socioloog, medewerker Nederlands Instituut voor Sociaal Sexuologisch Onderzoek - Zeist en Stimezo Nederland - Den Haag; 11.15-11.30: Koffiepauze; 11.30-12.00: Wie beslist er over anticonceptiegebruik? Anne Verougstraete, gynaecologe, Academisch Ziekenhuis V.U.Brussel-Jette; 12.00-12.20: Voorstelling van de brochures 'Duidelijkheid over de pil' en 'Klein ABC voor een juist gebruik van de pil'. Afgevaardigde Gemeenschapsminister van Gezin en Welzijnszorg (onder voorbehoud); 12.20-14.00: Middagpauze; 14.00-15.30: werkgroepen: 1. Pilgebruik en ongewenste zwangerschap / 2. Informatieverschaffing, kennis en motivatie tot pilgebruik; 15.30-15.50: Koffiepauze; 15.50-16.30: Plenum - afronding; 16.30-17.00: Napraten - einde. Inschrijven vóór 18 mei 1983. Organisatie: Federatie CGSO i.s.m. CSV en OWMG. Info: 02/513.51.61, Troonstraat 51 - 1050 Brussel. Drukkerij Goff pvba, Hoveniersberg 13-14, 9000 Gent, tel. 091/25.02.59. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"