Op voor den achturendag ! : historische en agitatorische gegevens over arbeidersbescherming en achturendag - Braun, Adolf (Amsterdam: Brochurenhandel SDAP)
"uit: De nieuwe tijd, sociaaldemocratisch tijdschrift"