Enkele sociale en ekonomische aspekten van de wekelijkse mobiliteit der arbeiders uit het arrondissement Roeselare-Tielt - Vermeersch, Gabriël (Roeselare: Gabriël Vermeersch, 1956)
"Verhandeling, school voor maatschappelijke dienstbetoon Roeselare"