fo002406: Grensarbeiders uit Leuven (1914)
"Zwart-witfoto van ontslagen arbeiders uit het Leuvense die na de verkiezingen in Frankrijk ging werken, voor 1914. Groepsfoto met o.a. Frans Van Brussel (midden). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"