bt000996: Drukkerij Excelsior, leeuwerikstraat, funderingen, dak voorbouw - De Mont, Frits
"Collection: Bouwplan voor een nieuwe drukkerij in de Leeuwerikstraat; Series: Bouwplan voor een nieuwe drukkerij in de Leeuwerikstraat"