Vervolging van zigeuners in Nederland 1940-1945 - Sijes, B.A. ('s-Gravenhage: Martinus Nijhoff, 1979)
"B.A. Sijes ; In samenwerking met Th. M. De Graaf, A. Kloosterman, J.F.A. Van Loenen... et al. with an English summary"