De arbeidersklasse tegen het fascisme - Dimitroff, Georgi (Amsterdam: Amstel, 1935)
"7e Wereldcongres gehouden op 17 augustus 1935Referaat en slotwoord bij het 2e punt van de agenda van het kongres : het offensief van het fascisme en de taak van de kommunistische internationale in de strijd om de eenheid van de arbeidersklasse tegen het fascisme."