af007571: Betere sociale uitkeringen - ABVV; ACV; Schack, Ludwig; Nollet, Michel (1998)
"Affiche uitgegeven in 1998 door ABVV en ACV met als trefwoord vakbond.Foto van een papieren draagtas met tekst erop. Ervoor een blad uit een notablok (=boodschappenlijstje). Op de achtergrond voorwerpjes.Tekst: Betere sociale uitkeringen. Geen sociale uitsluiting. Nationale Manifestatie vrijdag 11 september 1998 Brussel. ACV. ABVV. Met de steun van de Christelijke en Socialistische Mutualiteiten, de Vlaamse Federatie van Socialistische Gepensionneerden, Espaces Seniors, de Kristelijke Beweging van Gepensionneerden en de UCP (Christelijke bond van franstalige gepensionneerden). -Welvaartsvastheid van de pensioenen en andere uitkeringen -Verbeteringen in de uitkeringen -Gezondheidszorgen voor iedereen toegankelijk -Meer tewerkstellingsbeleid, geen sanctiebeleid -Een sterke federale sociale zekerheid. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"