404.00009: Uitvoerend bestuur ABVV Gewest Sint-Niklaas, convocaties, notulen en bijlagen - ABVV-gewest Sint-Niklaas
"Collection: ABVV-gewest Waasland; Biografie: De gewestelijke afdelingen van het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) groeperen sinds 1945 de ABVV-leden per streek. ABVV-gewest Sint-Niklaas was dan ook de gewestelijke afdeling van de socialistische vakbond in het arrondissement Sint-Niklaas. In 1975 werd van hoger hand besloten tot een fusie met het gewest Dendermonde. Level of description: File; Series: 404: Archief van ABVV-gewest Waasland en haar voorgangers ABVV-gewest Sint-Niklaas en ABVV-gewest Dendermonde-Sint-Niklaas"