Le Travailleur : au service des Travailleurs (Fontaine-l'Evêque: Franz Haupens)
"Wijziging ondertitel: nov 1967no.59: édité par des travailleurs diversement engagés dans le combat ouvrier Verantwoordelijke uitgever: Franz Haupens 1971: Jean Verstappen, Rixensart Periodiciteit: maandelijks Eerste nr.: feb 1961 Medewerkers: Simon Bagerius, Jules Bourlard, Henri Chapelle, Emile Costenoble, Henri Coustry, Robert Dussart, Gilbert Merckx, Henri Pouillade, Julien Schouwers, René Tollet, Jef Turf, Leon Vôneche, Edgard Vranckx. Het maandblad wil de spreekbuis zijn van een groep christelijke en communistische militanten"