't Kwadraat organiseert een ontmoetingsdag voor holebi-ouders en al hun familieleden op 19 september - Pichal, Sven (De Magneet : periodieke nieuwsbrief van vzw Het Roze Huis)
"Sven Pichal Fonds Suzan Daniel (FSD)"