te005382: Burgeroorlog Kroatië, Mijn ervaring van de oorlog - Stojanović, Marijo
"Kindertekening voorstellend een oorlogstafereel getekend door een kind tijdens de Kroatische Burgeroorlog 1991-1995. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"