af005645: Een politiek voor handel en ambacht - BSP-afdeling Mechelen; De Winné, Hendrik
"Affiche uitgegeven in 1958 door de BSP-afdeling Mechelen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Tekst: Een politiek voor handel en ambacht. Meer koopkracht voor ons volk. Bevordering van handel en ambacht. Toerisme vreemdelingenverkeer. Mechelen - handelscentrum. Verantw. uit. R. De Winne, 19, D. Boucherystr. Mechelen. Gemeentelijke verkiezingen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"