fo005867: Eugène Soudan ontvang minister Harmel - Van de Vijvere, Rom.
"Zwart-witfoto van Eugène Soudan en minister Harmel in Ronse, 30 oktober 1951. Opschrift: Minister Harmel, kwam op aanvraag van Burgemeester Soudan naar Ronse, ten einde het nijpende vraagstuk van het tekort aan schoolgebouwen te bespreken. De hoge gast, op de plaats waar het nieuw gebouw voor de middelbare (school, sic) voor meisjes zal opgericht (worden, sic). Burgemeester Soudan met een breed (sic) toont reeds de plaats aan. De beide ministers (sic) waren vergezeld van volksvertegenwoordiger Herman, rechts en links Eerste Schepen Hantson der stad Ronse. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"