af002856: Politiek kaffee. Vrede? Defensie? - Jongsocialisten Dendermonde; Van Keer, Roger
"Affiche uitgegeven in 1981 door de Jongsocialisten (Dendermonde) voor het politiek café Vrede? Defensie? n.a.v. hun 15-jarig bestaan. Tekst: In het kader van viering 15-jarig bestaan Jongsocialisten Dendermonde. Politiek kaffee. Vrede? Defensie? Sprekers: Erik Van Thienen (Vredesbeweging I.O.T.), Louis Van Geyt (KP), Wivina De Meester (CVP), Louis Tobback (SP). Moderator: Jan Van Doorslaer (De Morgen). Muzikale omlijsting: Leen Caudron (Chanson), Feeble Minded (Pop-groep), Aucan (Chili). Vrijdag 11 dec. 19u.30 zaal Potterken, St.-Gillislaan 131. Verantw. uitg.: Roger Van Keer, Spoorwegstraat 56 9330 Dendermonde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"