fo011669: Coöperatieve metaalgieterij in Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van de schrijnwerkerij van de coöperatieve metaalgieterij in de Begoniastraat in Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"