Naar een verbreding van de homo-emancipatiebeweging - Waller, Philip (Rotterdam: Sociale Akademie Rotterdam, 1981)
"Philip Waller Fonds Suzan Daniel (FSD)Afstudeerskriptie kultureel werk Sociale Akademie Rotterdam"