af004128: Boycot apartheid. Steun het zwarte volksverzet - AIB; Lambreghts, Karl
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1985 door de Anti-Imperialistische Bond (AIB) tegen apartheid. Tekst: Anti-Imperialistische Bond (AIB) tel.: 02/217.51.54. Boycot apartheid. Steun het zwarte volksverzet. V.u.: Carl Lambreghts, Rogierstraat 179, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"