fo014910: Algemene Diamantbewerkersbond van België - Volksgazet
"Zwart-witfoto van de ADB-afgevaardigden (Algemene Diamantbewerkersbond België) op het statutair congres van het ABVV-gewest Antwerpen op 14 oktober 1961. Frans Schoeters en Albert Buelens zitten vooraan. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"