fo012436: Bezoek aan telefooncentrale in Gentbrugge - Verberkt, Adolf
"Zwart-witfoto van het bezoek van o.a. Frans Toch aan een telefooncentrale (vermoedelijk) in Gentbrugge. Links zijn twee telefonistes te zien. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"