Om feest te vieren heb je geen beweging nodig. Een interview met Jan Willem Duyvendak - Dudink, Stefan (Homologie : tweemaandelijks wetenschappelijk en kultureel tijdschrift op het gebied van emancipatie van homoseksuele vrouwen en mannen)
"Stefan Dudink Fonds Suzan Daniel (FSD)"