af017800: « Wereldwinkelgroep » - Gistel organiseert Canto Libre met Chileense volksmuziek - Vanhonsebrouck, W.; Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven in 1980 door Oxfam-Wereldwinkel Gistel voor een zangavond. Tekst: « WERELDWINKELGROEP » - GISTEL organiseert CANTO LIBRE met Chileense volksmuziek. ZOndag 9 november 1980 - 20 uur. Zaal St.-Godelieve-instituut - Gistel. Voorverkoop: 60 fr. - Zaal: 80 fr. Druk. W. Vanhonsebrouck - Gistel (059) 27 82 87. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"